Еднолъчеви ехолоти

Еднолъчевите ехолоти на CHCNAV са сензори от висок клас, намиращи приложение за изграждане на цялостни решения, каквото е D390, или като елементи от по-сложни системи (OEM), предлагани от същия производител или от трети страни. Към втория тип се отнася ехолотът D230.

CHCNAV D390

Ехолот CHCNAV D390

CHCNAV D390 е цялостно батиметрично решение, в което усъвършенстван еднолъчев ехолот е съчетан с платформа с операционна ситема Windows 10, за избягване на зависимостта на важни етапи от мисиите – планиране, оперативен котрол, визуализация в реално време и експорт на натрупаните данни, от комуникации с други компютри.

CHCNAV D230

Ехолот CHCNAV D230

CHCNAV D230 е еднолъчев ехолот от ново поколение – портативен и с висока точност, с чиято помощ продуктивността на хидрографските измервания нараства значително. Подходящ за широк кръг плитководни приложения: естествени и изкуствени езера, реки и канали, крайбрежия, пристанища и много други.

Многолъчеви ехолоти Norbit

Norbit е световен производител на оборудване за океанология, хидрография и интелигентни системи за управление на транспорта, базиран в Норвегия. Многолъчевите ехолоти на Norbit са заложени в основата на безпилотните хидрографски лодки Apache 6, предлагани от CHCNAV.

Norbit iWBMS

По избор, лодките Apache 6 могат да бъдат оборудвани с един от следните моделите многолъчеви ехолоти Norbit:

  • iWBMSe – входно равнище;
  • iWBMS – стандартно оборудване;
  • iWBMSh-STX – оборудване от най-висок клас.

Повече за многолъчените ехолоти NORBIT iWBMS тук